Accueil > Actualités > ADN dans les médias > Avoir des produits neufs pour vivre dignement [Reportage Les Elanceurs La Poste]

Avoir des produits neufs pour vivre dignement [Reportage Les Elanceurs La Poste]


Publié le 23 mai 2017 dans la catégorie

L’Agence du Don en Nature redistribue des produits neufs auprès d’associations partenaires en France

Huit ans après sa création, l’association touche ainsi 900 000 personnes démunies en France. L’accès à des produits de première nécessité et de qualité, permet de retrouver une certaine confiance en soi et de vivre plus dignement.

Les équipes des Elanceurs, du groupe La Poste ont consacré un reportage sur notre mission.
Mise en lumière de notre action auprès de l’Association Aurore avec le témoignage de Maxime Bunel, responsable du partenariat ADN au sein de l’Association Aurore, sur le formidable site collaboratif des Grands Voisins.

 

« Le fait de retrouver la fierté de porter des vêtements neufs ou de récupérer des produits neufs, même si nos bénéficiaires ne les achètent pas eux-mêmes reste quelque chose de très important pour eux », s’enthousiasme Maxime.

L’Agence du Don en Nature peut compter sur le partenariat fidèle du groupe Hanes

 

« Au-delà d’être une entreprise prospère et qui travaille bien, nous n’oublions pas que de nombreuses personnes n’ont pas notre chance », explique Ulrike Lehmann, Directrice Développement RH au sein du groupe Hanes.

 

En quatre ans, Hanes a fait don de plus de 500 000 produits à l’association. Lancé au départ par la direction, le projet, fédérateur, a tout de suite été adopté par les équipes.

 

Retour en images sur une mobilisation au quotidien, au sein de l’association Aurore et avec le soutien d’Hanes 

Partager l'article
Facebook Google +

Vendor: Cisco Exam Code: 210-451 Exam Name: Understanding Cisco Cloud Fundamentals Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Which option is one essential 210-250 dumps characteristic of Cloud computing? A. It must use virtualization. B. It must provide load balancing services. C. It must provide on-demand self service. D. It must run on open source software. Correct Answer: C

QUESTION 2 Which Cloud service model is appropriate 210-255 dumps for a physical data center move to the Cloud? A. Infrastructure as a Service B. Platform as a Service C. Compute as a Service D. Software as a Service Correct Answer: A

QUESTION 3 What is an invalid Cloud deployment model? A. distributed B. private C. community D. hybrid Correct Answer: A

QUESTION 4 Which two options are benefits of the Cisco 200-150 dumps InterCloud Solution? (Choose two.) A. enforces standardization on a single hypervisor product B. provides self service for hybrid resources C. management of heterogeneous SAN solutions D. secure connectivity between public and private Clouds Correct Answer: BD

QUESTION 5 Which option contains server hardware identifiers, firmware, state, configuration, and connectivity characteristics? A. pools B. policies C. service profiles D. resource groups Correct Answer: C

QUESTION 6 Which two technologies support 200-155 pdf running Linux and Windows virtual machines? (Choose two.) A. KVMB. LXD C. Docker D. Microsoft Hyper-V Correct Answer: AD

QUESTION 7 Which of the following best describes the order of operations of FCoE Initialization Protocol? A. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery, FC Command B. VLAN Discovery, FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery C. FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery D. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery Correct Answer: D

QUESTION 8 Which option is an open and extensible southbound 300-160 dumps protocol that supplies policy directly to data center networks? A. OpFlex B. vPath C. VM-FEX D. OpenDaylight Correct Answer: A

QUESTION 9 Which two descriptions of VXLAN are true? (Choose two.) A. The VXLAN Identifier space is 24 bits. B. VXLAN uses the Internet Protocol as the transport medium. C. VXLAN adds 24 bytes of overhead to each packet. D. VXLAN is primarily designed for small environments. Correct Answer: AB

QUESTION 10 Which of the following is a feature that improves 300-165 dumps the performance of software applications that run on the Cisco UCS servers in a data center by bypassing the kernel when sending and receiving networking packets? A. A, vPath B. VM-FEX C. usNIC D. VMware PassThrough Correct Answer: C

QUESTION 11 What are two characteristics of a LUN? (Choose two.) A. A LUN must be fully comprised of one physical disk B. A LUN handles file system creation C. A LUN can be comprised of multiple physical disks D. A LUN is a unique identifierCorrect Answer: CD QUESTION 12 Refer to the command line display 300-170 dumps below: vsan database vsan 1000 name FCoE vlan 1000 fcoe vlan 1000 int e1/1 switchport mode trunk switchport trunk allowed vlan 1000 no shut int vfc10 bind interface e1/1 switchport trunk allowed vsan 1000 no shut On which line does the error occur that prevents FCoE from 300-175 dumps operating correctly in a Cisco Nexus switch? A. fcoe vlan 1000 B. switchport trunk allowed vsan 1000 C. int vfc10 D. bind interface e1/1 Correct Answer: A