Accueil > Entreprises > Panier Partage

Faites de votre site e-commerce un acteur solidaire et social !


Panier Partage

A travers un programme de partenariats innovants avec les acteurs du e-commerce en France, l’Agence du Don en Nature permet aux internautes de faire des dons via leurs sites e-commerce préférés.

Modulable et intuitif, le Panier Partage s’appuie sur l’infrastructure digitale et logistique développée par l’Agence du Don en Nature, pour s’intégrer facilement sur votre plateforme de vente en ligne.

 

Depuis sa création, l’Agence du Don en Nature mobilise les outils numériques et la culture de l’entrepreneuriat social au service de sa mission d’intérêt général.

Reconnue innovation sociale et digitale par le label « La France s’engage », l’Agence du Don en Nature est aussi lauréate du Google Impact Challenge 2015 pour son projet Panier Partage !

COMMENT CA MARCHE ?

La générosité des français ne faiblit pas

  • 4 milliards d’euros donnés chaque année*

 

  • 66% des français sont prêts à offrir un produit de consommation courante à une personne plus démunie lors de leurs courses sur internet**

 

  • Les achats sur internet sont en constante augmentation : 17% entre 2014 et 2015***

 

  • Les marques positives et engagées sont les plus performantes

 

*Etude « La générosité des Français » 2016, Recherche et Solidarité, IDAF, AAF, Comité de la Charte


** Générosité et consommation 2017, Opinion Way


*** Progression des ventes 2015,  » Les chiffres clefs 2015″, FEVAD

Vendor: Cisco Exam Code: 210-451 Exam Name: Understanding Cisco Cloud Fundamentals Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Which option is one essential 210-250 dumps characteristic of Cloud computing? A. It must use virtualization. B. It must provide load balancing services. C. It must provide on-demand self service. D. It must run on open source software. Correct Answer: C

QUESTION 2 Which Cloud service model is appropriate 210-255 dumps for a physical data center move to the Cloud? A. Infrastructure as a Service B. Platform as a Service C. Compute as a Service D. Software as a Service Correct Answer: A

QUESTION 3 What is an invalid Cloud deployment model? A. distributed B. private C. community D. hybrid Correct Answer: A

QUESTION 4 Which two options are benefits of the Cisco 200-150 dumps InterCloud Solution? (Choose two.) A. enforces standardization on a single hypervisor product B. provides self service for hybrid resources C. management of heterogeneous SAN solutions D. secure connectivity between public and private Clouds Correct Answer: BD

QUESTION 5 Which option contains server hardware identifiers, firmware, state, configuration, and connectivity characteristics? A. pools B. policies C. service profiles D. resource groups Correct Answer: C

QUESTION 6 Which two technologies support 200-155 pdf running Linux and Windows virtual machines? (Choose two.) A. KVMB. LXD C. Docker D. Microsoft Hyper-V Correct Answer: AD

QUESTION 7 Which of the following best describes the order of operations of FCoE Initialization Protocol? A. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery, FC Command B. VLAN Discovery, FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery C. FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery D. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery Correct Answer: D

QUESTION 8 Which option is an open and extensible southbound 300-160 dumps protocol that supplies policy directly to data center networks? A. OpFlex B. vPath C. VM-FEX D. OpenDaylight Correct Answer: A

QUESTION 9 Which two descriptions of VXLAN are true? (Choose two.) A. The VXLAN Identifier space is 24 bits. B. VXLAN uses the Internet Protocol as the transport medium. C. VXLAN adds 24 bytes of overhead to each packet. D. VXLAN is primarily designed for small environments. Correct Answer: AB

QUESTION 10 Which of the following is a feature that improves 300-165 dumps the performance of software applications that run on the Cisco UCS servers in a data center by bypassing the kernel when sending and receiving networking packets? A. A, vPath B. VM-FEX C. usNIC D. VMware PassThrough Correct Answer: C

QUESTION 11 What are two characteristics of a LUN? (Choose two.) A. A LUN must be fully comprised of one physical disk B. A LUN handles file system creation C. A LUN can be comprised of multiple physical disks D. A LUN is a unique identifierCorrect Answer: CD QUESTION 12 Refer to the command line display 300-170 dumps below: vsan database vsan 1000 name FCoE vlan 1000 fcoe vlan 1000 int e1/1 switchport mode trunk switchport trunk allowed vlan 1000 no shut int vfc10 bind interface e1/1 switchport trunk allowed vsan 1000 no shut On which line does the error occur that prevents FCoE from 300-175 dumps operating correctly in a Cisco Nexus switch? A. fcoe vlan 1000 B. switchport trunk allowed vsan 1000 C. int vfc10 D. bind interface e1/1 Correct Answer: A