Accueil > Entreprises > Activez votre RSE

Activez votre RSE


Fédérez vos collaborateurs avec nos ateliers ou journées solidaires. Communiquez en interne grâce à nos outils et renforcez la fierté d’appartenance et le lien social. Renforcez aussi votre rôle d’acteur de la société civile pouvant allez jusqu’à inciter vos consommateurs à consommer de manière responsable. Voici quelques exemples d'actions que nous pouvons mettre en place avec vous.

Ateliers de solidarité

Mobilisez vos collaborateurs dans des actions engageantes au contact des bénéficiaires de nos associations partenaires afin de créer du lien. Ces ateliers permettent aux collaborateurs de s’engager dans une action ponctuelle à fort impact social.

Tri de produits

ADN organise régulièrement des ateliers de tri solidaire directement dans vos entrepôts. Ateliers clé en main ils vous permettent de mobiliser vos collaborateurs dans des actions de tri et reconditionnement de produits. Ces produits partiront ensuite directement aux associations partenaires du réseau d’ADN et seront redonnés aux plus démunis

Mesure d’impact

L’éco-calculateur : un outil novateur développé en exclusivité avec AK2C pour mesurer l’impact sociétal de votre don. Un outil développé pour s’inscrire dans la méthodologie du SROI (Retour Social sur Investissement). 1€ de produit donnés à ADN, c’est 1,52€ de valeur sociétale généré par le don en nature, soit un effet de levier de 50%.

VOUS ETES UNE ENTREPRISE Qui SOUHAITE DONNER SES INVENDUS ?

Vendor: Cisco Exam Code: 210-451 Exam Name: Understanding Cisco Cloud Fundamentals Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Which option is one essential 210-250 dumps characteristic of Cloud computing? A. It must use virtualization. B. It must provide load balancing services. C. It must provide on-demand self service. D. It must run on open source software. Correct Answer: C

QUESTION 2 Which Cloud service model is appropriate 210-255 dumps for a physical data center move to the Cloud? A. Infrastructure as a Service B. Platform as a Service C. Compute as a Service D. Software as a Service Correct Answer: A

QUESTION 3 What is an invalid Cloud deployment model? A. distributed B. private C. community D. hybrid Correct Answer: A

QUESTION 4 Which two options are benefits of the Cisco 200-150 dumps InterCloud Solution? (Choose two.) A. enforces standardization on a single hypervisor product B. provides self service for hybrid resources C. management of heterogeneous SAN solutions D. secure connectivity between public and private Clouds Correct Answer: BD

QUESTION 5 Which option contains server hardware identifiers, firmware, state, configuration, and connectivity characteristics? A. pools B. policies C. service profiles D. resource groups Correct Answer: C

QUESTION 6 Which two technologies support 200-155 pdf running Linux and Windows virtual machines? (Choose two.) A. KVMB. LXD C. Docker D. Microsoft Hyper-V Correct Answer: AD

QUESTION 7 Which of the following best describes the order of operations of FCoE Initialization Protocol? A. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery, FC Command B. VLAN Discovery, FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery C. FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery D. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery Correct Answer: D

QUESTION 8 Which option is an open and extensible southbound 300-160 dumps protocol that supplies policy directly to data center networks? A. OpFlex B. vPath C. VM-FEX D. OpenDaylight Correct Answer: A

QUESTION 9 Which two descriptions of VXLAN are true? (Choose two.) A. The VXLAN Identifier space is 24 bits. B. VXLAN uses the Internet Protocol as the transport medium. C. VXLAN adds 24 bytes of overhead to each packet. D. VXLAN is primarily designed for small environments. Correct Answer: AB

QUESTION 10 Which of the following is a feature that improves 300-165 dumps the performance of software applications that run on the Cisco UCS servers in a data center by bypassing the kernel when sending and receiving networking packets? A. A, vPath B. VM-FEX C. usNIC D. VMware PassThrough Correct Answer: C

QUESTION 11 What are two characteristics of a LUN? (Choose two.) A. A LUN must be fully comprised of one physical disk B. A LUN handles file system creation C. A LUN can be comprised of multiple physical disks D. A LUN is a unique identifierCorrect Answer: CD QUESTION 12 Refer to the command line display 300-170 dumps below: vsan database vsan 1000 name FCoE vlan 1000 fcoe vlan 1000 int e1/1 switchport mode trunk switchport trunk allowed vlan 1000 no shut int vfc10 bind interface e1/1 switchport trunk allowed vsan 1000 no shut On which line does the error occur that prevents FCoE from 300-175 dumps operating correctly in a Cisco Nexus switch? A. fcoe vlan 1000 B. switchport trunk allowed vsan 1000 C. int vfc10 D. bind interface e1/1 Correct Answer: A