Accueil > Associations > L’Agence du Don en Nature présente partout en France

L’Agence du Don en Nature présente partout en France


ADN sur le terrain, ce sont plus de 750 associations partenaires accompagnées par un réseau de bénévoles engagés

Les produits sont distribués à près de 750 000 bénéficiaires via un réseau de 750 associations de lutte contre l’exclusion réparties sur l’ensemble du territoire.

Les associations du réseau ADN sont sélectionnées par un comité d’engagement pour leur implantation au cœur du tissu social local et la cohérence entre les produits et leur mission sociale. Centre d’hébergement, épicerie solidaires, villages d’enfants, foyer d’accueils pour femmes battues… l’action d’ADN entre en écho avec l’action de terrain de ces associations pour lesquelles le don de produit renforce la mission de réinsertion et de lutte contre l’exclusion.

Quelques associations partenaires

Websérie ADN&Vous, découvrez nos belles histoires sur le terrain

Épisode 1
Joyeux Noël

Épisode 2
Je serai la plus belle

Épisode 3
Le rangement c’est maintenant

Épisode 4
L’ambassadeur

Les bénévoles ADN vous accompagnent au quotidien

Eric Goutanier
Vienne

bénévole alain mouchiroud

Alain Mouchiroud
Rhône

claire garraud

Claire Garraud
Île de France

Bénévole Alain Gerbet

Alain Gerbet
Côte d’or

Josette Piquet

Josette Piquet
Ile de France

nadine palard

Nadine Palard
Gironde

Muriel Sirat
Haute Garonne

Florence Richardson
Ile de France

Estelle Dlouhy Morel
Ile de France

 

Ludovic Armoet

Ludovic Armoët
Gironde

 

Mireille Deboudt 
Nord

 

Richard Cohen
Alpes Maritimes

Franklin Berrebi
Appui aux entreprises

Gérard Guerin

Appui supply chain

Serge Secret

Appui supply chain

Frédéric Pascal

Appui aux associations

Vendor: Cisco Exam Code: 210-451 Exam Name: Understanding Cisco Cloud Fundamentals Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Which option is one essential 210-250 dumps characteristic of Cloud computing? A. It must use virtualization. B. It must provide load balancing services. C. It must provide on-demand self service. D. It must run on open source software. Correct Answer: C

QUESTION 2 Which Cloud service model is appropriate 210-255 dumps for a physical data center move to the Cloud? A. Infrastructure as a Service B. Platform as a Service C. Compute as a Service D. Software as a Service Correct Answer: A

QUESTION 3 What is an invalid Cloud deployment model? A. distributed B. private C. community D. hybrid Correct Answer: A

QUESTION 4 Which two options are benefits of the Cisco 200-150 dumps InterCloud Solution? (Choose two.) A. enforces standardization on a single hypervisor product B. provides self service for hybrid resources C. management of heterogeneous SAN solutions D. secure connectivity between public and private Clouds Correct Answer: BD

QUESTION 5 Which option contains server hardware identifiers, firmware, state, configuration, and connectivity characteristics? A. pools B. policies C. service profiles D. resource groups Correct Answer: C

QUESTION 6 Which two technologies support 200-155 pdf running Linux and Windows virtual machines? (Choose two.) A. KVMB. LXD C. Docker D. Microsoft Hyper-V Correct Answer: AD

QUESTION 7 Which of the following best describes the order of operations of FCoE Initialization Protocol? A. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery, FC Command B. VLAN Discovery, FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery C. FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery D. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery Correct Answer: D

QUESTION 8 Which option is an open and extensible southbound 300-160 dumps protocol that supplies policy directly to data center networks? A. OpFlex B. vPath C. VM-FEX D. OpenDaylight Correct Answer: A

QUESTION 9 Which two descriptions of VXLAN are true? (Choose two.) A. The VXLAN Identifier space is 24 bits. B. VXLAN uses the Internet Protocol as the transport medium. C. VXLAN adds 24 bytes of overhead to each packet. D. VXLAN is primarily designed for small environments. Correct Answer: AB

QUESTION 10 Which of the following is a feature that improves 300-165 dumps the performance of software applications that run on the Cisco UCS servers in a data center by bypassing the kernel when sending and receiving networking packets? A. A, vPath B. VM-FEX C. usNIC D. VMware PassThrough Correct Answer: C

QUESTION 11 What are two characteristics of a LUN? (Choose two.) A. A LUN must be fully comprised of one physical disk B. A LUN handles file system creation C. A LUN can be comprised of multiple physical disks D. A LUN is a unique identifierCorrect Answer: CD QUESTION 12 Refer to the command line display 300-170 dumps below: vsan database vsan 1000 name FCoE vlan 1000 fcoe vlan 1000 int e1/1 switchport mode trunk switchport trunk allowed vlan 1000 no shut int vfc10 bind interface e1/1 switchport trunk allowed vsan 1000 no shut On which line does the error occur that prevents FCoE from 300-175 dumps operating correctly in a Cisco Nexus switch? A. fcoe vlan 1000 B. switchport trunk allowed vsan 1000 C. int vfc10 D. bind interface e1/1 Correct Answer: A