Accueil > Actualités

Actualités


PARTAGER, C’EST DONNER : ADN vous donne RDV dès le 28 septembre !

Comment vivre dignement sans dentifrice, chaussure, fournitures scolaires pour ses enfants… ?
Pour INTERPELLER sur les produits du quotidien dont 9 millions de personnes en France SONT PRIVÉS, ADN vous donne RDV dès le 28.09 !

Première version du Panier Partage en ligne avec Greenweez.com !

Depuis mercredi 7 septembre les clients de Greenweez.com peuvent désormais faire un don de produit pendant leurs achats en ligne.

Paroles de terrain : ADN en visite au Secours Catholique de Rosny

L’équipe ADN a rendu visite au centre de Rosny-sous-Bois qui lutte contre la précarité et l’isolement social en Seine-Saint-Denis.

RENTRÉE SCOLAIRE : 3 500 cartables et 76 500 fournitures collectés pour les enfants les plus démunis

Pour la sixième année consécutive, l’association distribue tout le matériel nécessaire pour que les écoliers puissent effectuer leur rentrée scolaire dans de bonnes conditions.

Course des Héros 2017 : le défi sportif et solidaire des entreprises partenaires

Ce dimanche 18 juin, notre équipe de 70 coureurs s’est réunie (et déguisée !) pour une matinée conviviale et solidaire sous le soleil du parc de Saint-Cloud.

RSE : quand les entreprises françaises valorisent leurs engagements à nos côtés

Des collaborateurs engagés pour une cause, mobilisés sur une journée ou une demi-journée autour de valeurs solidaires… le tout permettant de fédérer une équipe, de tisser des liens ou de les développer : tels sont les objectifs des ateliers que nous proposons aux entreprises partenaires.

NOTRE PARTENARIAT AVEC LEYTON RECONDUIT POUR 3 ANS !

L’Agence du Don en Nature et la société de conseil, Leyton ont reconduit leur partenariat historique pour une durée de 3 ans.

Avoir des produits neufs pour vivre dignement [Reportage Les Elanceurs La Poste]

Le site d’initiatives citoyennes et RSE, Les Elanceurs, du groupe La Poste a consacré un reportage à l’Agence du Don en Nature. découvrez la vidéo de 3 minutes

ADN lance un appel aux entreprises : 1 million de jouets neufs pour 1 million d’enfants !

Pour préparer au mieux les prochaines fêtes de fin d’année, l’Agence du Don en Nature lance une chaîne de solidarité auprès de tous les fabricants et distributeurs de jouets. Afin que tous les enfants puissent passer un Noël joyeux.

Fête des mères : des ateliers massages bébés organisés dans plusieurs associations

A l’occasion de la Fête des Mères, ADN a souhaité redonner confiance à ces parents en situation de précarité par l’organisation d’ateliers massages bébés

Vendor: Cisco Exam Code: 210-451 Exam Name: Understanding Cisco Cloud Fundamentals Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Which option is one essential 210-250 dumps characteristic of Cloud computing? A. It must use virtualization. B. It must provide load balancing services. C. It must provide on-demand self service. D. It must run on open source software. Correct Answer: C

QUESTION 2 Which Cloud service model is appropriate 210-255 dumps for a physical data center move to the Cloud? A. Infrastructure as a Service B. Platform as a Service C. Compute as a Service D. Software as a Service Correct Answer: A

QUESTION 3 What is an invalid Cloud deployment model? A. distributed B. private C. community D. hybrid Correct Answer: A

QUESTION 4 Which two options are benefits of the Cisco 200-150 dumps InterCloud Solution? (Choose two.) A. enforces standardization on a single hypervisor product B. provides self service for hybrid resources C. management of heterogeneous SAN solutions D. secure connectivity between public and private Clouds Correct Answer: BD

QUESTION 5 Which option contains server hardware identifiers, firmware, state, configuration, and connectivity characteristics? A. pools B. policies C. service profiles D. resource groups Correct Answer: C

QUESTION 6 Which two technologies support 200-155 pdf running Linux and Windows virtual machines? (Choose two.) A. KVMB. LXD C. Docker D. Microsoft Hyper-V Correct Answer: AD

QUESTION 7 Which of the following best describes the order of operations of FCoE Initialization Protocol? A. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery, FC Command B. VLAN Discovery, FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery C. FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery D. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery Correct Answer: D

QUESTION 8 Which option is an open and extensible southbound 300-160 dumps protocol that supplies policy directly to data center networks? A. OpFlex B. vPath C. VM-FEX D. OpenDaylight Correct Answer: A

QUESTION 9 Which two descriptions of VXLAN are true? (Choose two.) A. The VXLAN Identifier space is 24 bits. B. VXLAN uses the Internet Protocol as the transport medium. C. VXLAN adds 24 bytes of overhead to each packet. D. VXLAN is primarily designed for small environments. Correct Answer: AB

QUESTION 10 Which of the following is a feature that improves 300-165 dumps the performance of software applications that run on the Cisco UCS servers in a data center by bypassing the kernel when sending and receiving networking packets? A. A, vPath B. VM-FEX C. usNIC D. VMware PassThrough Correct Answer: C

QUESTION 11 What are two characteristics of a LUN? (Choose two.) A. A LUN must be fully comprised of one physical disk B. A LUN handles file system creation C. A LUN can be comprised of multiple physical disks D. A LUN is a unique identifierCorrect Answer: CD QUESTION 12 Refer to the command line display 300-170 dumps below: vsan database vsan 1000 name FCoE vlan 1000 fcoe vlan 1000 int e1/1 switchport mode trunk switchport trunk allowed vlan 1000 no shut int vfc10 bind interface e1/1 switchport trunk allowed vsan 1000 no shut On which line does the error occur that prevents FCoE from 300-175 dumps operating correctly in a Cisco Nexus switch? A. fcoe vlan 1000 B. switchport trunk allowed vsan 1000 C. int vfc10 D. bind interface e1/1 Correct Answer: A