Accueil > Actualités > Paroles de terrain > Noël : les 330 000 jouets collectés par l’Agence du Don en Nature ont fait des heureux !

Noël : les 330 000 jouets collectés par l’Agence du Don en Nature ont fait des heureux !


Publié le 16 décembre 2016 dans la catégorie

A l’occasion des fêtes de fin d’année, propices aux moments d’échanges et de bonheur partagés, l’Agence du Don en Nature a lancé, comme chaque année, son opération « Noël pour Tous », avec le soutien d’Activa Capital.
Parce qu’aujourd’hui près de 3 millions d’enfants vivent sous le seuil de pauvreté en France, ADN s’est mobilisée afin de collecter, auprès d’une dizaine de donateurs, 330 000 jeux et jouets, pour le plus grand plaisir des enfants comme des parents.

Rencontre avec les enfants à Paris et en régions

Pour l’occasion, les ambassadeurs et équipes ADN se sont rendus aux événements de Noël des associations bénéficiaires, fiers de leurs actions et à la rencontre des enfants découvrant leurs cadeaux.

 

@Actions Jeunes
@Actions Jeunes

 

@Actions Jeunes
@Actions Jeunes

 

Animations au Secours Populaire de Roubaix
Animations au Secours Populaire de Roubaix

 

Bonnes fêtes !
Bonnes fêtes !

 

Mireille Debout, ADN Nord avec les bénévoles Secours Populaire Rives de lAa Gravelines
Mireille Debout, ADN Nord avec les bénévoles Secours Populaire Rives de lAa Gravelines

 

Association Paje à Nice
Association Paje à Nice


Noel ADN 16dec2016


france espoiir


@France Espoir
@France Espoir


Noel ADN 16dec2016

Activa Capital soutient l’opération « Noël pour Tous »

Activa Capital a participé activement, grâce à une dotation financière, au lancement de l’opération « Noël pour Tous », qui a permis de distribuer plus de 330 000 jeux et jouets aux enfants défavorisés en France.

L’Agence du Don en Nature est fière aujourd’hui de pouvoir compter sur ce partenariat qui encourage à développer avec Activa Capital et l’ensemble de nos partenaires de nouvelles actions sociétales et des projets enthousiasmants pour 2017.

 

logo activa

Site internet
Twitter

 

crédit photos @Actions Jeunes : Bénédicte Van Der Maar

Partager l'article
Facebook Google +

Vendor: Cisco Exam Code: 210-451 Exam Name: Understanding Cisco Cloud Fundamentals Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Which option is one essential 210-250 dumps characteristic of Cloud computing? A. It must use virtualization. B. It must provide load balancing services. C. It must provide on-demand self service. D. It must run on open source software. Correct Answer: C

QUESTION 2 Which Cloud service model is appropriate 210-255 dumps for a physical data center move to the Cloud? A. Infrastructure as a Service B. Platform as a Service C. Compute as a Service D. Software as a Service Correct Answer: A

QUESTION 3 What is an invalid Cloud deployment model? A. distributed B. private C. community D. hybrid Correct Answer: A

QUESTION 4 Which two options are benefits of the Cisco 200-150 dumps InterCloud Solution? (Choose two.) A. enforces standardization on a single hypervisor product B. provides self service for hybrid resources C. management of heterogeneous SAN solutions D. secure connectivity between public and private Clouds Correct Answer: BD

QUESTION 5 Which option contains server hardware identifiers, firmware, state, configuration, and connectivity characteristics? A. pools B. policies C. service profiles D. resource groups Correct Answer: C

QUESTION 6 Which two technologies support 200-155 pdf running Linux and Windows virtual machines? (Choose two.) A. KVMB. LXD C. Docker D. Microsoft Hyper-V Correct Answer: AD

QUESTION 7 Which of the following best describes the order of operations of FCoE Initialization Protocol? A. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery, FC Command B. VLAN Discovery, FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery C. FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery D. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery Correct Answer: D

QUESTION 8 Which option is an open and extensible southbound 300-160 dumps protocol that supplies policy directly to data center networks? A. OpFlex B. vPath C. VM-FEX D. OpenDaylight Correct Answer: A

QUESTION 9 Which two descriptions of VXLAN are true? (Choose two.) A. The VXLAN Identifier space is 24 bits. B. VXLAN uses the Internet Protocol as the transport medium. C. VXLAN adds 24 bytes of overhead to each packet. D. VXLAN is primarily designed for small environments. Correct Answer: AB

QUESTION 10 Which of the following is a feature that improves 300-165 dumps the performance of software applications that run on the Cisco UCS servers in a data center by bypassing the kernel when sending and receiving networking packets? A. A, vPath B. VM-FEX C. usNIC D. VMware PassThrough Correct Answer: C

QUESTION 11 What are two characteristics of a LUN? (Choose two.) A. A LUN must be fully comprised of one physical disk B. A LUN handles file system creation C. A LUN can be comprised of multiple physical disks D. A LUN is a unique identifierCorrect Answer: CD QUESTION 12 Refer to the command line display 300-170 dumps below: vsan database vsan 1000 name FCoE vlan 1000 fcoe vlan 1000 int e1/1 switchport mode trunk switchport trunk allowed vlan 1000 no shut int vfc10 bind interface e1/1 switchport trunk allowed vsan 1000 no shut On which line does the error occur that prevents FCoE from 300-175 dumps operating correctly in a Cisco Nexus switch? A. fcoe vlan 1000 B. switchport trunk allowed vsan 1000 C. int vfc10 D. bind interface e1/1 Correct Answer: A